Leader pályázat

A Fortuna Vendégház komplex, kis léptékű turisztikai szolgáltatásainak és

potenciáljának növelése a helyi gazdaságfejlesztés érdekében

Kedvezményezett neve: Péter Martina

A pályázati felhívás neve, kódszáma: Tisza-menti Leader Közhasznú Egyesület – Turizmusfejlesztés és népszerűsítés – VP6-19.2.1.-85-8.1.6-17

Projekt címe: A Fortuna Vendégház komplex, kis léptékű turisztikai szolgáltatásainak és

potenciáljának növelése a helyi gazdaságfejlesztés érdekében

Projekt azonosító száma: 1915436270

A szerződött támogatás összege: 6 999 981 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt befejezési dátuma: 2021.10.22.

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt keretén belül az emeleti wellness részlegünkbe jakuzzi és szauna beszerzésére került sor,ezzel egy teljesen új,fizikai közérzetet javító szolgáltatást tudunk nyújtani vendégeinknek.

Az energetikai hatékonyság javulását célzó beruházás során a vendégház régi nyílászáróinak, teljeskörű cseréjére került sor.A régi,elöregedett fa ablakok és ajtók helyére új műanyag nyílászárók kerültek.A beruházás kapcsán számítunk az eltöltött vendégéjszakák számának növekedésére,folyamatos éves nyitvatartásra,ezáltal a hidegebb időszakokban szobáinkat megfelelő hőmérsékletűre  tudjuk fűteni.

A nyári hőség elviselésének érdekében a vendégház összes szobáját és a közös helyiségeit klimatizáltuk,ezzel lényegesen javítani tudtuk a szálláshely komfortfokozatát.

Projekt keretén belül  mini bár-hűtőket helyeztünk el egységeinkben,ezzel a szobáink komfortosabbá váltak.

A villamos energiafogyasztás teljes egészét megújuló energiaforrásból tudjuk fedezni,a megvalósult napelemes rendszer telepítésével,a környezettudatosság mellett csökkenteni tudtuk a működő költségeinket is.

Eszközbeszerzés keretén belül egy modern megjelenésű álló szoláriumgépet üzemeltünk be,beépített 3 fokozatú vibrációs paddal, ami a barnulás mellett egyben hatékony alakformáló és cellulitisz csökkentő funkciót is ellát. Új eszközünk egy flabelos vibrációs tréner,mely  megoldást kínál az ülőmunka, a mozgáshiány és a stresszes életmód problémájára,rövid idő alatt, kényelmesen és hatékonyan mozgatja át az egész testet.

És végezetül egy profi,aluvázas,összecsukható és akár hordozható masszázságy beszerzésére került sor,segítségével helyben izomlazító-pihentető és relaxáló masszázs kezeléseket tudunk biztosítani vendégeink részére.Eszközbeszerzéseimmel az újonnan bevezetett fizikai közérzetet javító szolgáltásaim színvonalát és sokszinűségét tudtam emelni.

Fejlesztéseimmel növelni tudtam a település és régió helyi igényeire épülő turisztikai attrakcióit, az alternatív jövedelemszerzés lehetőségeit ,valamint az önfoglalkoztatásommal és új, hátrányos helyzetű munkaerő felvétele által munkahelyet tervezek teremteni.

Az új weblap kialakításával vonzóbbá tudom tenni a szortimentemet a potenciális vendégeim  számára,a foglaló program azonnali online foglalási lehetőséget nyújt.

A megvalósítás során A Fortuna Vendégház együttműködési megállapodást kötött a Füzes Étteremmel,Varga György Tiborné masszőrrel,Varga Csilla őstermelővel,a Pokoli konyha termékek előállítójával.akik szolgáltatásaikkal hozzájárulnak a projekt hatékony megvalósításához.

A projekt megvalósítási szakaszában műszaki ellenőri tevékenység,projektmenedzsment feladatok ellátása,kötelező tájékoztatás és nyilvánosság,illetve marketing tevékenység valósultak meg.

Kiemelkedően fontos feladatnak tartsuk a helyi értékek tudatosítását és ápolását,a hagyományok szokások népszerűsítését vendégeink körében.

https://ec.europa.eu/agriculture/